Lego - Marvel Super Heroes Türkçe Yama

Lego - Marvel Super Heroes
Dünyanın en ünlü oyuncağı LEGO, video oyunlarına bulaşınca, işin eğlence kısmı tavan yapıyor. Şöyle bir sıraladığımızda, sadece video oyunları değil, ilginç filmleri de mevcut. LEGO'nun özellikle Star Wars, Indiana Jones ve Pirates of the Caribbean oyunları, diğerlerine göre biraz daha üst sıralarda yer aldı. Sanıyorum ki sadece oynanış bakımından değil, kurgu bakımından çekiciydi. Bana kalsa, Harry Potter, özellikle LOTR, LEGO serilerine katılan başarılı oyunlardan ikisiydi. Özellikle Batman, ah Batman. O karizmatik karakterin, LEGO'nun sevimli dünyasına girdiğinde, yaşadıkları kabus gibiydi ancak ne olursa olsun LEGO'nun kendisine has bir espri anlayışı var.


LEGO Marvel Super Heroes

LEGO'nun her video oyununu oynamış bir çılgın olarak, filmlerine de kendimi kaptırınca, LEGO Marvel Super Heroes gibi bir oyundan da beklentilerimi söyleme vakti geldi diye düşünüyorum. Ekim ayında, PC, Nintendo DS, 3DS, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak yani aklınıza gelebilecek birçok platformda geliyor. Hem aksiyon, hem de macera türünde gelecek. Multiplayer modu, en çok merak edilen noktalardan biri ancak bana göre söz konusu Marvel olduğunda, insan hikayeyi daha fazla merak ediyor.

LEGO Marvel Super Heroes'un en çok merak edilen konularından biri de, karakterlerin tanıtımları ve tabii ki diyaloglar. Geçmişe biraz dönecek olursak, LEGO Star Wars'ta diyalog diye bir şey yoktu. Özellikle suskunlukları ve vücut dilleri, SW evrenine ilginç bir bakış açısıyla yaklaşmamızı sağlamıştı. Yine de kendi içerisinde hala başarılı bir video oyunu olduğunu savunurum.

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes, bizlere süper kahramanları da kontrol etme olanağı sağlayacak. "Bu tarz oyunlar zaten var" diyorsunuz ancak, işin bir de esprili yanı var. Özellikle Hulk ve Iron Man arasında geçen konuşmalar, LEGO evreninde çok daha komik olacak gibi geliyor bana. LEGO Marvel Super Heroes'ta oynayabileceğimiz yaklaşık 150 tane karakter olacak. Aralarında özellikle Deadpool'u görmek biraz sürpriz oldu. Bunun nedeni ise, bir süre Deadpool'un LEGO Marvel Super Heroes'ta yer almayacağının, dedikodularının dönmesiydi.

İNDİR

Yorumlar

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.