Dragon Age: Origins Türkçe Yama indir

Dragon Age: Origins, Bioware oyun yapımcısı tarfından geliştirilmiş bir RPG oyunudur.

Elf'ler, Cüceler ve isanların bulunduğu bir dünyada Darkspawn ismi verilen şeytanların ortaya çıkmasıyla Ferelden'in kaosa sürüklenmesi konu ediliyor.

Kendine özgü bir yapısı olan Dragon Age: Origins'te, 4'lü karakter gruplarını yöneterek, ana görevleri ve yan görevleri tamamlamaya çalışacaksınız. Her tamamladığınız görev sonunda seviye atlayıp, oyunu bitirmeye gayret edeceksiniz.

Oyununa kendi kahramanınızı yaratarak başlıyorsunuz. Yarattığınız karaktere ve yapacağınız tercihlere göre şekillenen oyunda ana hedef Darkspawn'ın başı olan ejderha Arcdemon'ı ortadan kaldırıp dünyadaki kaosa son vermek.

Bu yamanın çalışması için sisteminizde Dragon Age Origins 'in yüklü olması gerekmektedir. Yamayı kurmadan önce Dragon Age Origins 'i kapatmalı ve kapalı olduğundan saatin yanında simgesi olmadığından emin olmalısınız. Kurulumdan sonra Dragon Age Origins Türkçeleşmez ise Language kısmından Türkçe'yi seçmelisiniz.
İNDİR

Yorumlar

  1. dosyayı nereye kuruyoruz

    YanıtlaSil
  2. Turbobit koymuşsunuz 3 dakikalık indirmeyi oldu sana 13 dakika daha iyi indirme siteleri var örnek mediafire en iyisi mediafire

    YanıtlaSil
  3. Dosyayı kurduk heryere kurdum oyun kapalı görevide sonlandırdım fakat türkçe olmuyor ayarlara geliyorum language seçeneği yok online üye oluyorum ordada language Türkçe yazmıyor. Tam olarak neler yapıcağımızı keşke açıklasaydınız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.