Titanfall Türkçe Yama

Titanfall’a hazır olun! Call of Duty’nin yaratıcıları tarafından tasarlanan ve Call of Duty markasının arkasında anahtar rol almış geliştiriciler tarafından hazırlanan Titanfall küçük ile büyüğü, doğal ve endüstriyeli, insan ile makineyi yan yana koyan yepyeni bir evren sunuyor. Respawn’daki vizyon sahibi geliştiriciler, FPS konusundaki kanıtlanmış tecrübeleri ile multiplayer oyunların yeni nesli için heyecan verici bir yapımla geliyor.

Öne çıkan özellikler

Geleceğin hızlı savaşlar: Titanfall’un sunduğu gelecekte geçen savaşlar size hem elit bir saldırı pilotunu hem de hızlı, ağır silahlarla donatılmış 7 buçuk metrelik Titan'ı yönetme özgürlüğü sunar. Titanfall çatışma ve manevra gibi mekanikleri baştan tanımlıyor ve oyunculara oyunun akışı içerisinde taktik değiştirme, duruma göre saldırı ya da kaçış düzenleme imkânı veriyor.

Multiplayer aksiyonun geleceği: Oyun tamamen multiplayer’dır ve hızlı online aksiyon ile geleneksel senaryo modlarında yaşayacağınız epik anları birleştiren yepyeni bir tecrübedir. İkisi arasındaki bütünlük, Titanfall’u kendine has bir oyun yapan şeylerin en başında geliyor.

Bir nesil için oyunculuğu tanımlayan vizyonerler geri dönüyor: Respawn Entertainment, 2010 yılında, Infinity Ward’un kurucularından ve milyar dolarlık marka Call of Duty’nin yaratıcılarından Vince Zampella ve Jason West tarafından kurulmuştur. Titanfall ile amaçları yaptıklarının üzerine daha fazlasını koymak ve oyun tasarımına yeni bir yaklaşım getirmek.

İNDİR

Yorumlar