Hearthstone: Heroes of Warcraft Türkçe Yama

Uzun süredir takip ettiğim ve hakkında çok az şey bildiğim Magic: The Gathering, masaüstü kart oyunlarından video oyununa geçiş süresinde gerçekten başarılı işler çıkartmış. Magic: The Gathering'e az biraz göz attığımda, günümüzün en popüler kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft ile kıyaslanmasının çok normal olduğunu fark etmemek mümkün değil.

12 Mart 2014'ten itibaren tüm meraklılarına "Ben geldim!" diyen Hearthstone: Heroes of Warcraft (HHoW), Blizzard'ın yeni göz bebeği olma yolunda hızla ilerliyor.

Kabul edelim, kart oyunlarını herkes sevmez.
Kapalı betasına katıldığım günden beri aklımda sayısız soru var. Bunlardan en başlıca olanı ise şu: "Hearthstone: Heroes of Warcraft nasıl bu kadar sevildi?" Blizzard yüzünden mi? Warcraft evreninden kopup gelen karakterler sayesinde mi? Yoksa ücretsiz olması yüzünden mi? Belki de hepsi birden. Yıllardır takip ettiğim Blizzard'dan şikayetçi olduğum tek nokta, Diablo III'ün ilk çıktığı zamanlarıydı. Şu sıralar kendisini bir şekilde toparlamayı başaran Blizzard, "geç olsun, güç olmasın" sloganıyla paçayı kaptırmaktan ucu ucuna kurtulmuş oldu.
İNDİR

Yorumlar