Total War: Rome II - 2 - Hannibal at the Gates Türkçe Yama

Hannibal at the Gates sizi eski dünyanın süper güçleri Roma ve Kartaca’nın topyekûn savaşa girdiği dönemde, 2. Punic Savaşı’nın başlangıcında Batı Akdeniz’e bırakıyor.

Tarihteki en ünlü savaşlardan olan bu savaş iki rakip general Scipio ve Hannibal’ın üstün taktik zekâlarını ortaya koydukları yerdir. Onların üst düzey stratejilerini yeniden kullanmayı mı deneyeceksiniz yoksa daha iyisini yapabilir misiniz? Tarihi nasıl değiştireceksiniz?

Kartaca ya da Roma olarak savaşa girecek; soylu Helenistik şehir devlet Syracuse’yi ya da Rome II’de ilk defa Arevaci veya Lusitani İber fraksiyonlarını komuta edeceksiniz.


Öne çıkan özellikler

Senaryo modu için yeni harita: Oyuncuların kaynak ve yerleşkelerle dolu 19 bölgeye genişleyebileceği, Batı Akdeniz’in detaylı bir temsili. Zamanın en büyük güçleri olan Roma ve Kartaca birbirleriyle düşman, anahtar öneme sahip belli bölgelere sahip bir şekilde oyuna başlamakta. Syracuse, Arevaci ve Lusitani tek birer bölgede başlamakta ve diğer iki imparatorluktan çok farklı ve çok daha zor bir oyun tecrübesi sunmakta.

Yılda 12 tur: M.Ö. 208 – 202 yılları arasındaki olayları kapsayan Hannibal at the Gates’te her bir ay bir tur anlamına gelmekte ve senaryo farklı mekaniklerin işlediği dört mevsime yayılmakta.

Kompakt, odaklı multiplayer senaryo: Daha hızlı bir multiplayer senaryo modu isteyen generaller için Hannibal at the Gates’in dar coğrafyası 2 kişilik co-op ya da mücadeleye dayalı oyunları tam senaryo oynamaktan daha odaklı ve daha hızlı hale getirmekte.

Yeni tarihi savaşlar: Hannibal at the Gates 2 yeni tarihi savaş eklemekte: Cannae Savaşı (M.Ö. 216) ve Zama Savaşı (M.Ö. 202).

Yeni oynanabilir fraksiyonlar: Kartaca ve Roma’nın yanı sıra oyuncular 2. Punic Savaşı’nı her biri kendi özellikleri, karakteristikleri, birimleri ve başlangıç pozisyonları olan üç yeni fraksiyon Arevaci, Lusitani ve Syracuse olarak da oynayabilmekte.

Yeni birimler: Painted Warriors, Celtiberian Cavalry, Lusitani Guerrillas, Lusitani Spearmen, Picked Hoplites, Auxiliary Scutarii, Auxiliary Scutarii Cavalry, Mercenary Scutarii, Mercenary Scutarii Cavalry, Mercenary Etruscan Hoplites, Mercenary Samnite Warriors, Mercenary Campanian Cavalry.
İNDİR

Yorumlar

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.