Assassin's Creed IV: Black Flag Türkçe Yama indir


Assasin’s Creed IV: Black Flag hakkında birkaç ay önce sizler için ilk bakış tadında bir yazı hazırlamıştık, lakin o yazının üzerinden onca zaman geçerken, köprünün altından da galonlarca su aktı. Bu süre boyunca birkaç ay öncesinde bilinmeyen şeyler ortaya çıktı, belirsizlikler kesinleşti ve daha önce bilinenlerden bazıları değişti. Şimdi gelin AC IV hakkında yeni bilgileri de ekleyerek tekrardan bizleri neler beklediğini bir görelim.

Bir ileri, bir geri
Assassin’s Creed IV: Black Flag’in (AC IV: BF) diğer AC oyunlarından büyük bir farkı bulunuyor. Normalde AC oyunları tarih açısından sürekli olarak ileriye doğru giderken seride ilk defa altıncı oyunla birlikte geçmişe dönüyor. AC3’te Haytam Kenway ve oğlu Connor’ın hikayesini oynarken AC IV: BF’de Connoer’ın dedesi ve Haytam’ın babası olan Edward Kenway’in hikayesine odaklanıyoruz.

İndirme Linki: http://turbobit.net/f2hy7xpkvt3a.html

Yama Özellikleri: DLC’ler dahil değildir. Denizci şarkılar (Shanties) çevrilmemiştir. Kenway’s Fleet internet bağlantısı gerektirdiğinden yama sorun çıkarmaktadır. Bu nedenle türkçe yama ile Kenway’s Fleet erişilemez olmaktadır. Senaryoya devam etmek için Kenway’s Fleet’e girmeden önce internet kapatılmalıdır, bir sonraki görev açıldığında internet tekrar açılabilir. İnternet açıkken Kenway’s Fleet’e girmeye çalışırsanız oyun kapanacaktır.

Yorumlar

  1. oyun gerçekten çok harika Türkçe yama ile çok daha harika olacaktır

    YanıtlaSil
  2. inşallah hemen olur yama.Peki ne zaman biter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam tarihi belli değil hocam maalesef

      Sil
  3. oyunu bitirdimde türkçe yama çıksın tekrar bitirecem.

    YanıtlaSil
  4. Yama çıkmıştır. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  5. full türkçe yamamı eksiklikler varmı ?

    YanıtlaSil
  6. şuan indiriyorum ve kuruyorum yapayı oyuna bi sorun yok demi admin bey ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru bir şekilde kurarsanız sorun olacağını düşünmüyorum

      Sil

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.