GTA San Andreas Türkçe Yama indir

Rockstar games, uzun zamandir merakla beklenen gta serisinin en yeni oyunu olan gta: san andreas'i artık türkçe oynayabileceksiniz. bu yama ile gta san andreas 2.2 oyununu %100 türkçe oynayabileceksiniz.
indireceğiniz gta san andreas türkçe yama dil eklentisi ile gta san andreas oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. gta san andreas [full tr yama v4.50] türkçe dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

gta san andreas türkçe yama kurulumu
yamayı kurmaya başlamadan önce gta san andreas 2.2 oyununu tamamen kapatmalısınız. programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. yamayı gta:san andreas 2.2 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. varsayılan olarak gta san andreas türkçe yama c:\program files\rockstar games\gta san andreas klasörüne kurulacaktır. eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, gta türkçe yama dosyasının kurulumu sırasında gözat... butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
not: her ihtimale karşı c:\program files\rockstar games\gta san andreas klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. eğer gta san andreas tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır
bu yamayla oyununuz tamamen her tarafı full türkçe olacaktır.

İNDİR

Yorumlar

  1. hastayım bu oyuna yahu, bu oyunun gta 10'u da çıksa bu oyun eskimez arkadaş bunun tadı başka

    YanıtlaSil
  2. İyi olmus bu ha süper :D

    YanıtlaSil
  3. RAR şifresi warmı ?

    YanıtlaSil
  4. hm admin bendede gta san andreas war olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tBu Türkçe yama zaten GTA San Andreas için yapılmıştır

      Sil
  5. Ya ben Türkçe yamayı kaldırmak istiyom napcam Yardım edin

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. http://turbobit.net/ogq8osx4k4wh.html Burdan indir

      Sil
  7. sinematiklerde türkçe alt yazı varmı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.