Assassin's Creed: Liberation HD Türkçe Yama


Amerikan Devrimi öncesinde geçen Assassin's Creed öyküsünün çarpıcı bölümü Assassin's Creed Liberation HD ilk kez PC'de! Geliştirilmiş oynanış, derin hikâye ve HD grafikler ile Liberation, sürükleyici ve bütünlüklü bir Assassin's Creed tecrübesi!

Yıl 1765. Kuzeyde Amerkian Devrimi'ne yol açacak olaylar meydana gelmekte, güneyde İspanyol güçleri Louisiana'yı ele geçirme planları yapmakta. Ama Aveline'i, özgürlük için her türlü silahını ve yeteneğini kullanacak olan ölümcül Assassin'i hesaba katmamaktalar. Düşmanlarını çeşitli suikast teknikleri ile yok eden ya da teçhizatını kullanarak onları ölümcül tuzaklara doğru çeken Aveline, yoluna çıkan herkesin yüreğine korku salmakta.

Bir Assassin olarak Aveline kısa sürede kendisini New Orleans'ın kalabalık sokaklarından, voodoolar ile dolu bataklıklara ve kadim Maya yıkıntılarına doğru uzanan unutulmaz bir yolculuğun içinde bulur. New Orleans'taki devimde ve yeni bir ulusun doğuşunda kilit bir rol üstlenecektir. Aveline bir özgürlük savaşçısıdır. Ama kendi özgürlüğü için değil, hayatları ve umutları yok edilmiş olanlar için savaşmaktadır.

İNDİR

Yorumlar

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.