Metal Gear Rising: Revengeance Türkçe Yama


Savaş alanında “Jack The Ripper” olarak bilinecek asker Liberya’da yağmurlu bir günde doğdu. O dönemler Liberya’da büyük bir sivil savaş vardı. Ailesi Solidus tarafından öldürülen Raiden, Solidus’un ordusu tarafından alınarak 1989 yılında Liberya’da çocuk asker olarak yetiştirildi. Kendisi gibi pek çok çocuk asker ile birlikte Hollywood aksiyon filmleri izletilerek her gece “görüntü eğitimine” tabii tutulan Jack, savaşı kendi doğası olarak benimsedi.

Toluene ve Barut karışımı bulunan yemeklerle beslenerek daha agresif ve kontrol edilebilen çocuk askerler, o dönem doktorlar tarafından çeşitli ilaçlara maruz bırakılarak, deneysel kobay olarak kullanılıyordu. Solidus’un altında bir cinayet makinasına dönen Jack, o dönem ardında bıraktığı ceset sayısı yüzünden “White Devil” ve “Jack The Ripper” gibi lakaplara sahip olmuştur. Altı yaşında silah kullanmayı öğrenen bu çocuk, Ufak Oğlan Birimi kaptanı olup, yakın dövüş silahlarında uzmanlığını geliştirmiştir.

Savaş bittikten sonra afet merkezine atanan Jack, burada Amerika Birleşik Devletleri tarafından kurtarılıp Patriot’ların eline düşmüştür. Patriot’lar Jack’in beynine yüksek dozda nanomakine enjekte ederek kendisinin Big Shell Incident’a kadar sürecek bir deneye tabi olmasına sebep olmuştur. Amerika’ya yerleştiğinde anılarını unutmaya çalışan, geçmişinden nefret eden Jack, Amerika Birleşik Devletleri’nin U.S Army Task Force XXI biriminde çalışmaya başlar. Genome testlerine tabii tutulmaz fakat burada 300’den fazla VR görevini tamamlar, bunlardan biri Shadow Moses replikasyonudur. 20 Ocak 2007’de bu görevinden çıkan Raiden Fort Hamilton’da atandığı görevine başlamak için New York’a taşınır ve Rose ile tanışır.

Aynı yerde çalıştıklarını fark eden ikili, birbirlerine aşık olur. Rose aslında gizliden gizliye Patriot’ların ajanıdır ve Jack’in yaşamında kontrol sahibi olmayı istemektedir.

İNDİR

Yorumlar

  1. türkçe yamasını yaparsanız 10 numara olur bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. ne zaman çıkar acaba türkçe yaması

    YanıtlaSil
  3. yamanın ilerleyişi hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Oyun şuan elimde ve kısa sürerse eğer oynamak için yamayı beklicem.

    YanıtlaSil
  4. Yamanın ne zaman çıkacağı konusunda tam tarih belli değil maalesef, arkadaşlar devam ediyor

    YanıtlaSil
  5. bilgilendirmeniz için teşekkürler. geçte çıksa sonunda türkçe oynamak için beklemeye değer.kolay gelsin,beklicem...

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar 3 sene oldu bekliyorum çıkmayacak mı artık yama çok da zor değil ne oyunlara yama çıktı bunada çıkması bu kadar uzun sürmemeli idi bence

    YanıtlaSil
  7. Beyler çıktı!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.