Professional Farmer 2014 Türkçe Yama indir


Gün geçmiyor ki bir yeni tarım simülasyonu daha çıkmasın. İşte şimdi yepyeni bir ekipten traktörler ve tarım makineleri ile dolu kocaman bir çiftlik oyunu. Peki siz bunun için kendinizi hazır hissediyor musunuz?

Kırsal kesimlerin yollarını gözleyen ve tarım işleri ile uğraşmayı seven oyuncular için özel olarak geliştirilmiş olan Professional Farmer 2014 sizi olduğunuz yerden alacak ve evlerinizin konforunda hobi olarak çiftçilik yapmanızı sağlayacak. Tam kapsamlı bir kontrol sağlayan yapımımız çiftlik yönetimi , alanları yetiştirilmesi, bitkileri yetiştirme, hayvancılık ve satın alma, ekim ve ürünlerin satıldığı büyük oyun elemanlarıyla bu simülatörde kendinizi gösterin.

Sizlere öncelikle küçük bir emlak ile başlatacak olan Professional Farmer 2014 oyununda bir gelecek planı kurun ve kocaman bir çiftlik hazırlamak için sabırla oynamaya başlayın. Yaptığınız tarım faaliyetlerinden para kazandıkça yeni alanlar , traktörler, makineler ve hayvanlar satın alabileceksiniz. Kariyerinizide de işleriniz ve alanlarınız çoğaldıkça arttırabileceksiniz.

Birbirinden güzel grafikleri ve ses efektleri ile sizleri yeni yılda yepyeni bir tarım oyununa bekleyen Professional Farmer 2014 sayesinde eğlencenin tadına varın.

Professional Farmer 2014 Oyunumuzun Genel Özellikleri:
Farklı mevsim ve yıllık planlama yapabilirsiniz. Bu özellik diğer tarım oyunlarının hiç birinde yoktur.
Sayısız orijinal traktörleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Campaign modu düşündürücü eğlenceli saatler için misyonlar içerir . Kısa görevleri geniş misyonlarıyla sizleri kendine hayran bırakır. Alıntıdır.
Setup'ta oyununuzun kurulu olduğu dosyayı seçin ve kurun.
Ör: C:\Program Files\Professional Farmer 2014

Yorumlar

  1. Şifreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeee?

    YanıtlaSil
  2. Sanırım dikkat etmediniz şifre dosyaların arasında var, Setup Şifre adlı text dosyasında yazılıdır

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle emeğinize sağlık.Türkçe yamayla girince oyun içi mağaza buga giriliyor satın alma yapılamıyor. Farklı dilde giriş yapınca düzeliyor. Fixleme şansınız var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yama bize ait olmadığı için tam olarak cevap veremiyoruz fakat güncel sürümü çıkarsa buradan takip ederseniz yine bu başlıktan yayınlarız güncel sürümünü.

      Sil

Yorum Gönder

Anonim seçeneğini seçerek kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.