Call of Duty 4: Modern Warfare 1 Türkçe Yama indir


- Türkçe Yamalı oyunu çalıştırmak için oyunu kurduğunuz dizinde bulunan Türkçe.bat dosyasını çalıştırın.

-Couldn't load image gamefonts_pc hatası alırsanız aşağıdaki dosyayı indirip, oyunun kurulu olduğu klasördeki main klasörünün içine yapıştırın.

http://www.mediafire.com/?r1y2cn7fy1wj43g

- Yama dosyası virüs kontrolünden geçirilmiştir. İndirdikten sonra sizin de virüs taraması yapmanız önerilir. Aksi halde meydana gelebilecek zararlardan oyunceviri.com sitesi veya yama dosyası yapımcıları hiçbir şekilde sorumluluk almayacaktır.

- Yama kurulumunu yapmadan önce oyunu kurduğunuz dizinde bulunan aşağıdaki dosyaları yedeklemeniz önemle tavsiye edilir.

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english klasöründe bulunan code_post_gfx.ff ve common.ff isimli dosyaları yedekleyin. Kurulumda veya oyun içinde bir sorunla karşılaşırsanız bu yedek dosyasını tekrar kullanabilirsiniz. Aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekebilir.

- Bu yama dosyası oyun içinde kullanılan özel isimler ve kalıplar dışındaki metinlerin tamamını Türkçe'ye çevirmektedir. (Oyun menüsü, görev metinleri, oyun içi metinler ve video altyazıları vb.)

- Dosyayı oyunu kurduğunuz dizine yüklemeniz gerekmektedir. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu açın ve oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirin.

Not: Couldn't load image gamefonts_pc tarzı hata alanlar aşağıdaki dosyayı indirsin.

http://www.mediafire.com/download/4rcy1fn34k9tz26/Font+Dosyas%C4%B1.rar

Not #2: Oyuna, oyununuzun kurulu olduğu klasördeki Türkçe.bat dosyasından girin!

Yamayı İndir: http://www.mediafire.com/download/w4dt3cim3qpozu3/Call+of+Duty+4+Modern+Warfare+T%C3%BCrk%C3%A7e+Yama.exe


Yorumlar