Dark Souls II-2 Türkçe Yama


From Software tarafından geliştirilen Dark Souls II, 2011’in hit oyunu Dark Souls’un heyecanla beklenen devamı. Bu kendine özgü eski tip aksiyon-RPG tecrübesi, inanılmaz zorluğu ve yaşattığı duygusal tatmin ile dünya çapında milyonlarca oyuncunun hayal gücüne hitap etmek konusunda son derece büyük bir başarı kazanmasını bildi.

Dark Souls II, markanın ün salmış muğlaklığını ve hem tek kişilik oyundaki hem mutliplayer’daki devrimsel ve bağımlılık yapıcı oynanışını geri getiriyor.

Bu karanlık yolculuğa katılın ve yalnızca From Software’in sunabileceği ezici dövüşleri, kabuslardan fırlama tehlikeleri ve oyuncuyu asla rahat bırakmayan zorluğu tecrübe edin!

Öne çıkan özellikler

Ölümün ötesine geçin: Tamamen yeni bir oyun motoruyla hazırlanan ve grafik, ses ve görsel efektler konusunda görülmemiş derecede ileri giden oyunun geniş dünyasındaki zorlu oynanış ile kendinize meydan okuyun.

Yaratık ve boss’larla dolu bir labirent: Yalnızca From Software’in hayal gücünün ürünü olabilecek çarpık yaratıklar ve ölümcül boss’larla dolu zihin zorlayan mekânlarda yol alın.

Algısal saldırı: İnsan algısı ve fobileriyle beslenen tehditler... İşitsel halüsinasyonlar, baş dönmesi, yükseklik korkusu...

Daha derin ve daha karanlık: İnce özelleştirme seçenekleri sayesinde kendi tarzınıza uygun silahlar ve zırhlar yaratın.

Evrim geçirmiş multiplayer: Geliştirilmiş multiplayer sistemi sayesinde diğer oyuncularla hem co-op hem de karşılıklı olarak oynayın.

Rafine oynanış: Dark Souls II, akıcı motion-capture animasyonlar, geliştirilmiş bir savaş sistemi, fazlasıyla artmış karakter sayısı, derin özelleştirme seçenekleri, yeni silahlar, zırh yetenekleri ve dengeli bir oyuncu gelişim sistemi sunmakta.

İNDİR
LİNK YENİLENDİ

Yorumlar