Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe Yama Türkçe Yama indirme ve Kurulumu

 

mount and blade 2 bannerlord

Türk programcılar tarafından geliştirilen, orta çağ savaş tarzı seven oyuncular tarafından ilgiyle takip edilen seri Mount and Blade'in yeni oyunu bir süre önce çıkmıştır. Mount and Blade 2 Bannerlord adıyla karşımıza çıkan oyun oyunseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Mount and Blade 2 Bannerlord Türkçe oynamak isteyenler içinse aşağıdaki açıklamalar yararlı olacaktır.

Dosyayı indirdikten sonra, oyunun kurulu olduğu bölüme giriş yapın , ve ardından Modules yazılı klasörün erişip indirmiş olduğunuz Türkçe yama paketinin içindeki 4 klasörü Modules klasörünün içine sürükleyip bırakın, ardından önünüzde açılacak olan ekrana "Hedefteki dosyaları değiştir" butonuna tıklayıp dosyaları değiştirip kurulumu tamamlayın. Test etmek için oyun içerisine giriş yapıp ayarlar sekmesinden oynanış bölümüne gidip dili Türkçe olarak değiştirin.

Eğer bütün işlemleri yaptığınız halde eğer oyununuz yarı Türkçe yarı Rusça olduysa endişelenmeyin, sizler için bir çözümümüz mevcut. Modules > Native > ModuleData > Languages > TR yolunu izledikten sonra sonunda "tr" yazısı olmayan çeviri dosyalarını silin. İşlem henüz bitmedi, bu sefer Modules > Sandbox > ModuleData > Languages > TR yolunu izleyip, yine aynı işlemleri tekrarlayın. Ardından, Modules > Sandbox Core > ModuleData > Languages > TR ve son olarak Modules > StoryMode > ModuleData > Languages > TR içerisindeki "tr" uzantılı olmayan çeviri dosyalarını silin.

Dosya Linki: indir

Ayrıca aşağıda Mount and Blade 2 Bannerlord'u Steam'de Türkçe yapmak isteyen kullanıcıları için örnek dizin yolu mevcut;

D:\Steam\steamapps\common\Mount & Blade II Bannerlord\Modules\


Yorumlar