Daylight Türkçe Yama


Kapatılmış bir hastahanede cep telefonunuzun ışığı tarafından uyansaydınız ne yapardınız? Bağırıp yardım mı isterdiniz yoksa etrafa bakınıp çıkış yolunu mu bulmaya çalışırdınız? İşte Daylight ile ikinci seçenek bizlerin karşısına geliyor. Üstelik telefonunuzdan sadece bir GPS'e ulaşabiliyorsunuz. Daylight'ın verecek olduğu bu kaybolmuşluk duygusu bizleri çok zorlayacak gibi görünüyor.

Günümüzde korku oyunları daha çok bağımsız oyun geliştiricileri tarafından geliştiriliyor. Onlar diğer büyük firmalardan daha iyi işler çıkartıyor diyebilirim. Oynamış olduğum bağımsız korku oyunları oldukça kaliteli ve sürükleyici. Her birinde korkulacak yerler var araştırılacak yerler var. Fakat oyunu bitirdikten sonra bu oyunların hiçbir değeri kalmıyor. Korkacağınız yeri biliyorsunuz ve bir daha korkmuyorsunuz.  İşte Daylight'ı diğer korku oyunlarından ayıran özelliği ise böyle olmaması.

Daylight'ın değişken dünyası ile oynamış olduğunuz sahneleri tekrardan oynamak yerine farklı farklı senaryolarda yer alacaksınız. Stüdyonun yaratıcısı durumu şöyle özetliyor: "Korku oyunlarından öğrendiğim önemli bir şey var. Oynamış olduğunuz korku oyunundan bir daha korkmuyorsunuz. İşte Daylight ile bunun önüne geçiyoruz."

İNDİR

Yorumlar