Football Manager 2014 Türkçe Yama


Ne zaman istersen o zaman, nerede istersen orada, nasıl istersen öyle oyna: Football Manager serisi ilk kez Linux'ta. Ayrıca bulut depolama teknolojisi sayesinde kariyerinizi dünya üzerindeki istediğiniz bilgisayardan devam ettirebilirsiniz. FM14 bunun dışında birçok özelleştirilmiş FM içeriği oluşturabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz Steam Wrokshop desteği ile gelmekte.

Geliştirilmiş maç motoru: The 3D Match Engine sayesinde geliştirilen yapay zekâ, ışıklandırmalar ve oyuncu animasyonları, bireysel oyuncu karakterleri ve görünüşleri, oyuncuların saha içindeki olaylara reaksiyonları ve optimizasyon seçenekleri gibi özellikler bu motoru şimdiye kadarki en iyi görünen ve en hızlı FM maç motoru haline getirmekte.

Taktiksel yönetim: Taktiklerin oluşturulması, seçilmesi ve uygulanması tamamen yeniden tasarlanırken oyuncu rolleri ve takım stratejileri daha da ön plana çıkıyor. Oyuncuların birden fazla pozisyona atanabilmesi, yeni oyuncu rolleri ve rakip teknik direktörlerin geliştirilmiş yapay zekâları diğer önemli özellikler.

Daha gerçekçi transferler ve kontratlar: FM 2014'te karşı taraftaki kulübün ve menajerlerin transfer teklifi yaparken ya da alırkenki yaklaşımları yenilendi. Ayrıca transfer görüşmelerindeki eski sıra tabanlı sistem artık iki şekilde işleyebilmekte: eski şekilde ve FM'nin kontrat görüşmelerinde olduğu gibi, yeni "canlı" sistem şeklinde.

Kulüp yönetimiyle daha ayrıntılı görüşmeler yapmak: Hem kontrat görüşmeleri hem de kontrat yenileme görüşmeleri FM 2014'te daha da gelişmiş. Menajerler ayrıca farklı yerlerden gelen teklifleri geri çevirip kulüplerine sadık kaldıklarında ödül olarak transfer ve maaş bütçesinde artış talep edebilmekteler.

Geliştirilmiş oyuncu, çalışan ve medya etkileşimi: Artık oyuncularla, menajerlerle, rakiplerle ve medyayla daha gelişmiş etkileşim seçenekleri bulunmakta: Örneğin sezon sonu toplantısında menajerler takımın performansı ve sonraki sezondan beklentileri konusunda yorumlarda bulunabilir.

Haber sistemi: Haber sistemi menajerlerin çoğu klüp meselesini direkt olarak gelen kutusundan çözebilmeleri adına genişletildi. Ayrıca haberler farklı renklerle kategorilere ayrılmış durumda ve daha fazla detay içermekteler.

Genişletilmiş kullanıcı arayüzü: FM 2014'ün kullanıcı arayüzünde büyük çaplı değişimler bulunmakta. Antrenman sayfası, transfer merkezi ve haber ana sayfası gibi anahtar bölümler baştan tasarlandı.

Football Manager Classic evrim geçirdi: Classic mod artık daha derin bir oynanışa sahip.

İNDİR

Yorumlar