Galactic Civilizations III-3 Türkçe Yama indir

 

Galactic Civilizations III-3 Türkçe Yama indir

Ya bir gün insanlar galakside yalnız olmadıklarını anlarsa? Uzaya giriyorlar ve kendilerine bir isim yapmak isteyen kendi tarihleri ​​ve motivasyonları ile diğer uzaylı uygarlıklarını keşfediyorlar. Irkınızı seçin - İnsan, Drengin, Altarian ve çok daha fazlası - ve şimdiye kadar yapılmış en büyük 4X strateji oyunlarından birinde medeniyetinizi altın çağa taşıyın!

Yeni teknolojiyi araştırın, yıldız gemileri tasarlayın ve tehditlerle yüzleşirken ve yeni ve gizemli kaynaklardan gelen zorlukları aşarken yeni dünyaları kolonileştirin. Ticaret ve antlaşmalar üzerinde pazarlık yapın, savaşlar düzenleyin, düşmanlarınıza karşı casusluk yapın ve seçkin vatandaşları teşvik edin. Ve bunu bitirdiğinizde, her biri kendi tarihine, teknoloji ağacına, gemi bileşenlerine ve daha fazlasına sahip birçok yabancı uygarlıktan biri olarak tekrar oynayın.

Galactic Civilizations III artık Crusade and Retribution genişlemelerinde ve daha da büyük bir oyun deneyimi için Mega Events eklenti içeriğinde bir araya geliyor! Bugün galaktik liderlerin saflarına katılın ve şu soruyu yanıtlayın: galaksinizi nasıl yöneteceksiniz?

Yorumlar